top of page

VÅRE TJENESTER:

 

 

POLIKLINIKK:

I åpningstidene tar vi inn dyr til enkle undersøkelser. Kastrering av hannkatter, sårskader, sykdom og skader. Vaksinering og ID-merking. Enkelte undersøkelser og behandlinger tar lengre tid (f. eks. blodprøve, røntgen, pelsklipp, tannstein, operasjoner). Ved behov for videre undersøkelser og behandlinger setter vi opp en timeavtale utenom ordinær åpningstid.

 

LABORATORIEARBEID:

Blodprøve for sjekk av bl.a. drektighet, nyre og lever funksjon, hormonelle forstyrrelser, betennelsestilstander i blodet, rabies antistoff.

 

RØNTGEN

HD og AD røntgen, rygg og knær på boxer, sjekk for beinbrudd, urinstein, fremmedlegeme osv. Vi har fått et nytt digitalt røntgenapparat.

 

KIRURGI:

Sterilisering og kastrering av hund, katt, kanin og marsvin, fjerning av svulster, keisersnitt, livmorbetennelse, fremmedlegeme, spjelking av bein.

 

TANNBEHANDLING:

Tannstein fjernes med ultralyd. Vi utfører også tanntrekk under narkose. Råd og salg av produkter for å forebygge tannstein.

 

 

KLIPPING/PELSSTELL 

Assistent Harriet klipper utstillings frisyre på retriver rasene og noen andre raser. Hunder og katter med mye floker blir barbert.

 

 

ULTRALYD

Sjekk av drektighet og indre organer.

 

 

INSEMENERING AV HUND

Sædtapping og inseminering med fersk sæd.

 

 

HEST

I åpningstiden kan hesteeiere komme med hestene i henger for vaksinering. For tiden har vi ingen veterinærer som kjører på hest. Kan avtale besøk.

bottom of page